Skip to content

Mészáros Eszter fotó

A jelenlét élménye a fotózásban

  • by
családi fotózás otthon, műteremben, Budapesten és környékén

Előfordul, hogy a szülők nem szeretnének képet megosztani a gyerekükről az interneten. Talán különös, de mélyen egyetértek, noha én magam megengedőbb vagyok a témával kapcsolatban. Illetve a munkám miatt pedig pláne fontos, hogy posztolhassak. Fő törekvésem a mértékletesség és hogy csak olyan képet tegyek közzé/adjak át, amit magamról is szívesen tárnék a “világ” elé/őriznék meg a családi albumban.

Egy szó mint száz, ha megkérnek, hogy ne posztoljak, természetesen nem teszem. De ilyenkor is van, amit megoszthatok 🙂

“Szia Eszter,
Nagyon szépen köszönjük a fotókat! Be kell valljuk, mindketten kicsit szkeptikusak voltunk a fotózás után, mert úgy éreztük hogy Léna nem igazán volt együttműködő kedvében. Szóval ezek után különösen meglepődtünk, hogy mennyi szuper képet készítettél! Nagyon jól sikerült elkapnod a pillanatokat, több olyan fotó készült, ami ki fog kerülni a falunkra! Nagyon szeretjük ezt az albumot!
Köszönjük! Neked is szép hetet kívánunk!
Bogi és Gábor”

Az a szuper ebben az üzenetben, hogy két dologban erősít meg:
Az egyik, hogy nagyon jó, hogy le tudom követni az örökmozgó 2 éves gyerekeket is!
A másik, hogy mennyire sok múlik a szülők nyugalmán! Lehet, hogy belül van egy kis kétség, de nem omlanak össze, ha gyermekük, másképpen éli meg a helyzetet, mint azt tervezték. Felveszik a ritmust és engedik megtörténni a hétköznapi csodát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük